Nieuws: 

  • Wist je dat we vanaf 1 februari wekelijks op dinsdag een helpdesk uur inplannen van 11.00 tot 12.00 uur voor vragen over digitaal examineren! Aanmelden kan tot de maandag ervoor 12.00 uur door een mail te sturen naar info@examenplatformuv.nl

  • De nieuwsbrief van januari 2023 is te vinden onder de keuzeoptie Nieuws en via deze LINK 

  • Wist je dat we sinds kort ook actief zijn op LinkedIn!

  • Op vrijdag 17 maart 2023 vindt er een ontwikkeldag plaats bij het Da Vinci College te Dordrecht. Wil je meedenken over de inhoud van  de theorie- examens en behandelplannen van het nieuwe kwalificatiedossier van Schoonheidsverzorging? Meld je dan aan via deze LINK. 

LET OP;   Login examenbank

De examenbank die gekoppeld is aan deze website komt te vervallen vanaf 1 maart 2023.

Daarna is alleen de bank die je kunt bereiken via je schoollogo onderaan deze pagina nog actief.                                                                                  


Eindconclusie certificering Certiforce: 

Tijdens de audit is vastgesteld dat stichting Examenplatform UV aantoonbaar heeft gewerkt aan de kwaliteitsborging/verbetering van de processen en daarmee de producten (exameninstrumenten).

Buiten dat er voldaan is aan de gestelde norm, is aangetoond dat de medewerkers het proces van constructie, vaststellen en borging van de kwaliteit in nauwe afstemming hebben gedaan met de afnemers van de examens.

Door de constructie en de grootte van de stichting is er veel expertise in huis waardoor processen en producten een duidelijke kwaliteitsverbetering hebben ondergaan.

Daarnaast is stichting Examenplatform UV zich zeer bewust van hun rol als examenleverancier. Er is een duidelijke scheiding in het ‘advies’ aan de scholen en het ‘leveren’ van de exameninstrumenten.

De stichting is duidelijk voor en door de scholen werkzaam.


        
hero-image

Examenplatform UV staat voor......

Examens die kwaliteit garanderen | Online Examenbank | Samenwerking scholen en werkveld

Om in de digitale omgeving van stichting Examenplatform UV in te kunnen loggen klik je op het logo van jouw school.